BPB bestaat 5 jaar en trakteert!

“Het is toch idioot dat als je uitvalt door stressklachten je zelf op zoek moet gaan naar de weg naar herstel. Dat moet toch anders kunnen. “ Vanuit deze overtuiging is BPB ontstaan.

In 2015 hebben de twee oprichters van BPB Cecile Collaris en Chantal Bartels elkaar ontmoet tijdens een retraite op Ibiza. Daar is het zaadje geplant voor het initiëren van een krachtig collectief van professionals om mensen te begeleiden naar duurzaam herstel van stressklachten met een mentale én fysieke aanpak.

Cecile ervaarde in de begeleiding van haar cliënten met kanker en/of burn-out dat de basis van het herstel zit in de fysiologie, dat alleen coaching onvoldoende was. Chantal had bij haar eigen burn-out in haar vorige werkend leven als advocaat het zo gemist dat iemand de regie nam over haar herstel met aandacht voor zowel de fysiologie als de dieperliggende oorzaken van burn-out. Daarom had haar herstel zoveel langer geduurd dan nodig was. En dat is precies waarom BPB is opgericht. We geloven dat herstel beter en efficiënter kan.

Op 23 mei 2024 is het precies vijf jaar geleden dat Cecile Collaris en Chantal Bartels bij de notaris zaten om Burnout Preventie & Begeleiding op te richten. Toen nog de vereniging Burnout Preventie Brabant. Lees ons hele verhaal.

Herstel waarmaken!

En wat hebben we met ons multidicisciplinair team van professionals in de afgelopen 5 jaar veel gerealiseerd! Samen met dit krachtige collectief kunnen we de mentale én fysieke aanpak bieden waarmee we al zoveel medewerkers succesvol hebben begeleid om duurzaam te herstellen van stressklachten en burn-out.

Veerkrachtig aan het werk in elke levensfase!

Dat is waar wij voor staan.

En dat niet alleen. We hebben veel incompany trainingen en workshops gegeven aan leidinggevenden en medewerkers voor meer werkenergie. We delen onze kennis waardoor medewerkers duurzaam inzetbaar blijven en organisaties floreren. En vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid verzorgen we jaarlijks een aantal gratis sessies aan studenten over veerkrachtig leven en studeren.

Onze opdrachtgevers zijn heel divers zoals zorginstellingen, bedrijven in de ICT en techniek, food en onderwijs. Ook geven we nascholing aan professionals binnen het werkveld, zoals aan praktijkondersteuners bij huisartsen.

BPB trakteert!

En als je jarig bent trakteer je! Dat doen wij dus ook.

Wij geven gratis 3 incompany webinars weg over Mentale Veerkracht: sterk in je werk. Die wil je niet missen! Een mooie manier om jouw medewerkers bewust te maken wat ze zelf iedere dag weer kunnen doen om veerkrachtig te blijven werken.

Wil je hiervoor in aanmerking komen meld je dan aan via onderstaand formulier.

Onder de aanmeldingen tot 15 juni 2024 verloten we 3 webinars. Je hoort van ons!

Published on mei 15, 2024