Referenties

Reviews

De Cortisolmanager leidt je stap voor stap en met concrete tips door je herstel. Elke dag een kwartiertje om de opdrachten uit te voeren en je merkt vanzelf dat je er steeds minder stress van krijgt. 

Ik vind het fijn om mijn stresstype te kennen en met fysieke inspanning de stress in mijn lijf te verminderen. Verder gebruik ik nog dagelijks de adviezen voor bewegen, ontspannen en het eten. 

Karin Horck, Opdrachtnemer realisatie NatuurNetwerk Brabant en gebiedsontwikkeling | Provincie Noord-Brabant 

Mijn ervaring met BPB is erg positief! Sinds de afsluiting van het traject merk ik dat ik veel rustiger en met meer vertrouwen in het leven sta. Het was fijn dat er vanaf verschillende expertises (zowel op het gebied van coaching, als voeding en ontspanning) gekeken werd naar wat mij zou helpen en hoe ik met behulp van deze aanpak mijzelf verder kon ontwikkelen. Daarbij heb ik veel over mezelf geleerd. De lessen en ervaringen kan ik in de rest van mijn leven en professionele carrière meenemen. 

Medewerker Vanderlande  

Het traject bij BPB sterkt me in mijn herstel en bewustwording van mijn eigen kracht. Het in een vroegtijdig stadium herkennen wat ik belangrijk vind (en hoe herken ik dit?), hoe voelt dit en hoe kan ik daar gehoor aangeven. 

ICT-medewerker technisch bedrijf. 

Ik heb dit traject als prettig, waardevol, intensief en persoonlijk ervaren. Ik kreeg feedback uit het interne multidisciplinaire overleg van de betrokken professionals. Van hen allen heb ik veel tips ontvangen over hoe ik mijn herstel kon optimaliseren. Daar heb ik veel aan gehad.  

Service medewerker technisch bedrijf.

Medewerkers zijn bij BPB in goede handen. Het is mooi om te zien hoe medewerkers inzichten en handvatten geboden worden om zowel zakelijk als privé stressklachten te herkennen en hier beter mee om te gaan.

Koen Looijmans, Executive Vice PresidentProductsup

Medewerker wordt goed de spiegel voorgehouden en er wordt gewerkt aan wat de medewerker zelf kan doen om uit een burn out te komen. Patronen worden benoemd.
betrokken mensen met passie voor hun vak.

HR medewerker Technisch bedrijf

Ik heb het traject ervaren als intensief en leerzaam. Mede door de benaderingen vanuit verschillende invalshoeken (Coaching, voedingsdeskundige & holistische massage) heb ik veel inzichten over de impact van mijn eigen handelen op mijn gezondheid. Mijn coach heeft mij handvatten geboden die ik, wanneer ik ze goed gebruik, de rest van mijn leven kan gebruiken om mezelf te spiegelen wanneer ik mezelf weer eens voorbij loop en bij voorkeur kan gebruiken om te voorkomen dat ik mezelf voorbij loop.

Operations director logistiek bedrijf

Fijn respectvol traject. Prettige aanpak, duidelijk, alle ruimte voor reflectie. Fijne begeleiding!

Directeur bedrijf

Door mijn burnout vanuit meerdere perspectieven te benaderen, gaf me dat een boost in het weer ‘rustig’ worden.

Docent middelbare school