Referenties

Reviews

De Cortisolmanager leidt je stap voor stap en met concrete tips door je herstel. Elke dag een kwartiertje om de opdrachten uit te voeren en je merkt vanzelf dat je er steeds minder stress van krijgt. 

Ik vind het fijn om mijn stresstype te kennen en met fysieke inspanning de stress in mijn lijf te verminderen. Verder gebruik ik nog dagelijks de adviezen voor bewegen, ontspannen en het eten. 

Karin Horck, Opdrachtnemer realisatie NatuurNetwerk Brabant en gebiedsontwikkeling | Provincie Noord-Brabant 

Het traject bij BPB sterkt me in mijn herstel en bewustwording van mijn eigen kracht. Het in een vroegtijdig stadium herkennen wat ik belangrijk vind (en hoe herken ik dit?), hoe voelt dit en hoe kan ik daar gehoor aangeven. 

ICT-medewerker technisch bedrijf. 

Ik heb dit traject als prettig, waardevol, intensief en persoonlijk ervaren. Ik kreeg feedback uit het interne multidisciplinaire overleg van de betrokken professionals. Van hen allen heb ik veel tips ontvangen over hoe ik mijn herstel kon optimaliseren. Daar heb ik veel aan gehad.  

Service medewerker technisch bedrijf.

Professionele organisatie met oog voor de ’klant’.
Prima ervaring, verschillende metingen en analyses die de ‘pijn’ punten inzichtelijk maken

Docent MBO

Medewerker wordt goed de spiegel voorgehouden en er wordt gewerkt aan wat de medewerker zelf kan doen om uit een burn out te komen. Patronen worden benoemd.
betrokken mensen met passie voor hun vak.

HR medewerker Technisch bedrijf

Ik heb het traject ervaren als intensief en leerzaam. Mede door de benaderingen vanuit verschillende invalshoeken (Coaching, voedingsdeskundige & holistische massage) heb ik veel inzichten over de impact van mijn eigen handelen op mijn gezondheid. Mijn coach heeft mij handvatten geboden die ik, wanneer ik ze goed gebruik, de rest van mijn leven kan gebruiken om mezelf te spiegelen wanneer ik mezelf weer eens voorbij loop en bij voorkeur kan gebruiken om te voorkomen dat ik mezelf voorbij loop.

Operations director logistiek bedrijf

Fijn respectvol traject. Prettige aanpak, duidelijk, alle ruimte voor reflectie. Fijne begeleiding!

Directeur bedrijf

Door mijn burnout vanuit meerdere perspectieven te benaderen, gaf me dat een boost in het weer ‘rustig’ worden.

Docent middelbare school