Werkenergieanalyse – HR inspiratie

Inspiratiesessie

Als werkgever heb je belang bij goed functionerende werknemers die lekker in hun vel zitten. Mensen die de kar trekken en hun talenten volop inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Om bevlogenheid en werkplezier te vergoten en verzuim te voorkomen, wil je graag weten wat er speelt bij werknemers.

Met de Werkenergieanalyse® brengen we bevlogenheid en energiebalans in beeld binnen de context van je huidige werksetting. Waar krijgt de medewerker energie van, wat zuigt hem leeg en hoe kun je daar invloed op uitoefenen? Ook heel inzichtgevend voor teams.

Tijdens het webinar geven we informatie met betrekking tot vraagstukken waarvoor de Werkenergieanalyse geschikt is. Tevens laten we zien aan de hand van een voorbeeldrapport hoe de verschillende onderdelen in het rapport worden weergegeven en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan. Het is een tool die zowel op individueel niveau als voor teams kan worden ingezet.

Reserveer nu jouw plek

Deze inspiratiesessie geeft je nieuwe inzichten over de werkenergie van jouw medewerkers en brengt je in contact met andere HR professionals om ervaringen te delen.

In het kort

Trainers
Deze inspiratiesessie wordt verzorgd door:

  • Margot Arts | stress- en loopbaancoach
  • Jacqueline Scherpenzeel | loopbaancoach en ontwikkelaar Werkenergieanalyse

Datum
Het webinar vindt plaats op 28 september 2023 van 12.00-13.00u

Doelgroep
Deze bijeenkomst is bedoeld voor HR-professionals en leidinggevenden.

Aanmelding & kosten

Deze inspiratiesessie is gratis. Je kunt je aanmelden via de button ‘aanmelden voor dit webinar’ op deze pagina.