Inzicht in jouw werkenergie

Module

Inzicht in jouw Werkenergie

Merk je dat je energie verliest op je werk en wil je inzicht waarom?
Wil je verkennen wat je hier zelf aan kunt doen?

Met de Werkenergieanalyse® brengen we je bevlogenheid en energiebalans in beeld binnen de context van je huidige werksetting. Waar krijg je energie van, wat zuigt je leeg en hoe kun je daar invloed op uitoefenen?
Door middel van een online vragenlijst, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek krijg je inzicht in energie- en stressbronnen en in de mate van toewijding en veerkracht op het werk. We ronden af met advies voor het optimaliseren van jouw belastbaarheid en werkenergie.

Voor meer ‘Inzicht in jouw Werkenergie‘ krijg je:

  • (online) intake;
  • Werkenergieanalyse;
  • 1 sessie coaching;
  • Rapportage en advies.

Boek nu

Ervaar jij of je medewerkers hoge werkdruk? Wordt er veel stress ervaren met het risico op verzuim? Zet een eerste stap met de Werkenergieanalyse.

In het kort

Coach
Een BPB-coach neemt contact met je op om de aanleiding en je vraag te verkennen en een afspraak te maken voor een sessie. Vervolgens krijg je de link van de Werkenergieanalyse. Je ontvangt een rapportage van jouw meting met een advies.

Investering
De ervaring leert dat werkgevers bereid zijn deze Module te vergoeden als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingsplan of ter preventie van verzuim. De kosten bedragen € 460,- excl. btw.

Duur
Het invullen van de Werkenergieanalyse kost ca 1 uur. De coachingssessie duurt ca 1,5 uur.

Locatie
De sessie vindt plaats op de locatie van de coach. Indien gewenst kan het ook online.