Workshop Van Werkdruk naar Werkenergie


Van Werkdruk naar Werkenergie voor leidinggevenden

In veel organisaties neemt werkdruk toe. Er is meer verloop en meer verzuim. Als leidinggevende wil je jouw medewerkers zo goed mogelijk begeleiden in hun werk. Je gunt jouw medewerkers en jezelf werkplezier. Wil je leren welke tools je hiervoor kunt inzetten?

Deze workshop wordt incompany verzorgd in 1 of 2 dagdelen voor leidinggevenden. Vervolgens kan hij worden aangeboden aan de medewerkers. Leidinggevenden en medewerkers spreken dan dezelfde taal en werken samen aan een effectieve en plezierige werkomgeving.

De volgende thema’s aan bod:

  • Wanneer wordt werkdruk stress?
  • Wat zijn jouw stress- en energiebronnen in het werk?
  • Hoe kan je mentale en fysieke veerkracht van medewerkers vergroten? Wat is herstel?
  • Stress signaleren bij jouw medewerkers, hoe ga je hiermee om?
  • Hoe kan jij buffers tegen stress laten groeien in jouw team. Aan welke knoppen kun je als leidinggevende draaien?

Deze training is al gegeven bij veel van onze opdrachtgevers zoals: Sligro Food Group, Koninklijke Smals nv, Roan en Bouwrisk. De training wordt gemiddeld met een 8,5 gewaardeerd.

‘Dit zou een verplichte workshop voor alle medewerkers moeten zijn, Ik ben kritisch op trainingen, omdat ze vaak niet op de werkelijkheid berust zijn. Deze is dat echter wel. Complimenten!’

‘Concreet en niet zweverig’.

Reacties van deelnemers

Boek deze workshop

Deze training wordt incompany verzorgd. Neem gerust contact op voor een verkennende afspraak.

In het kort

Trainers
Deze workshop/training wordt verzorgd door ervaren BPB-trainers

Duur

De workshop voor leidinggevenden bestaat uit 1 dagdeel. Om meer impact te maken raden wij een training van 2 dagdelen aan.

Doelgroep
Deze workshop/training is bedoeld voor leidinggevenden die zich graag persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen. Het programma kan worden opgevolgd door workshops voor medewerkers waarin ze leren hoe ze veerkrachtig kunnen leven en werken.

Locatie
De training wordt incompany aangeboden.