In company training ‘Van Werkdruk naar Werkenergie’


Van Werkdruk naar Werkenergie voor leidinggevenden

In veel organisaties neemt werkdruk toe. Er is meer verloop en meer verzuim. Als leidinggevende wil je jouw medewerkers zo goed mogelijk begeleiden in hun werk. Je gunt jouw medewerkers en jezelf werkplezier. Wil je leren welke tools je hiervoor kunt inzetten?

Deze training wordt incompany verzorgd in 1 of 2 dagdelen voor leidinggevenden. Vervolgens kan hij worden aangeboden aan de medewerkers. Leidinggevenden en medewerkers spreken dan dezelfde taal en werken samen aan een effectieve en plezierige werkomgeving.

De volgende thema’s aan bod:

  • Wanneer wordt werkdruk stress?
  • Wat zijn jouw stress- en energiebronnen in het werk?
  • Hoe kan je mentale en fysieke veerkracht van medewerkers vergroten? Wat is herstel?
  • Stress signaleren bij jouw medewerkers, hoe ga je hiermee om?
  • Hoe kan jij buffers tegen stress laten groeien in jouw team. Aan welke knoppen kun je als leidinggevende draaien?

Indien in jouw organisatie sprake is van neurodiversiteit, dan kan dit worden meegenomen in het programma om meer bewustzijn te creëren.

Deze training is al gegeven bij veel van onze opdrachtgevers zoals: Sligro Food Group, Conexus, Conscia, Koninklijke Smals nv, Roan en Bouwrisk. De training wordt gemiddeld met een 8,8 gewaardeerd.

‘Dit zou een verplichte training voor alle medewerkers moeten zijn, Ik ben kritisch op trainingen, omdat ze vaak niet op de werkelijkheid berust zijn. Deze is dat echter wel. Complimenten!’

‘Concreet en niet zweverig’.

Reacties van deelnemers