Communicatie & samenwerking

Module

Inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren en communicatiestijl

Wil je graag fijner en effectiever met anderen samenwerken? Wil je graag het gedrag van jezelf en de ander beter begrijpen?

Voor meer inzicht in jouw persoonlijke voorkeuren en communicatiestijl krijg je:

  • (online) intake;
  • DISC-persoonlijkheidsanalyse;
  • 1 sessie coaching;
  • persoonlijke DISC-rapportage met mondelinge toelichting.

DISC is een instrument dat persoonlijke gedrags- en communicatiepatronen zichtbaar maakt. Een soort van “gebruiksaanwijzing” van jezelf en de ander. Het laat zien wat ons motiveert en hoe gaan we graag omgaan met mensen, taken en omstandigheden. Oftewel waarom we doen wat we doen. Vooral de spiegel die leidt tot zelfinzicht is een verademing voor mensen. Er is geen goed of fout. Op het moment dat je dat kan zien, ervaren en accepteren, zal je merken dat je fijner en effectiever kan (samen)werken en communiceren.

Door middel van een online vragenlijst krijg je inzicht in je eigen gedrags- en communicatiepatronen. Het maakt je bewust, het biedt houvast en helderheid om jezelf en je omgeving positief te beïnvloeden.

Boek nu

Wil je graag meer inzicht in jezelf en verkennen hoe je beter en effectiever kunt communiceren samenwerken? Zet dan nu de eerste stap voor een DISC analyse.

Uiteraard is het ook mogelijk om naast de individuele DISC-sessies een maatwerk aanbod te doen voor teamsessies.

In het kort

Coach
Lucie Croonen neemt contact met je op om een afspraak te maken voor een sessie en stuurt je de link van de DISC-analyse. Je ontvangt een rapportage van jouw analyse.

Locatie
De sessie vindt online plaats. Indien gewenst kan het ook fysiek.

Duur
Het invullen van de DISC-analyse kost ca 10 minuten. De coachsessie duurt ca 1,5 uur.

Investering
De ervaring leert dat werkgevers bereid zijn deze rapportage met coachsessie te bekostigen als onderdeel van een persoonlijk ontwikkelingsplan of ter preventie van verzuim. De kosten bedragen € 460,- excl. btw.