Inzicht in jouw werkenergie

Module

Inzicht in jouw Werkenergie

Merk je dat je energie verliest op je werk en wil je inzicht waarom?
Wil je verkennen wat je hier zelf aan kunt doen?

Met de Werkenergieanalyse® brengen we je bevlogenheid en energiebalans in beeld binnen de context van je huidige werksetting. Waar krijg je energie van, wat zuigt je leeg en hoe kun je daar invloed op uitoefenen?
Door middel van een online vragenlijst, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek krijg je inzicht in energie- en stressbronnen en in de mate van toewijding en veerkracht op het werk. We ronden af met advies voor het optimaliseren van jouw belastbaarheid en werkenergie.

Voor meer ‘Inzicht in jouw Werkenergie‘ krijg je:

  • (online) intake;
  • Werkenergieanalyse;
  • 1 sessie coaching;
  • Rapportage en advies.

Meer werkplezier in jouw team

Speciaal voor teams hebben we een inzichtgevend programma ontwikkeld met de volgende onderdelen:

  • Werkenergieanalyse & coachingsgesprek voor ieder teamlid;
  • Teamanalyse en rapportage: Aan de hand van de individuele Werkenergieanalyses wordt een rapportage samengesteld aangevuld met de inzichten volgend uit de coaching-sessies over de werkstressoren bij het team die leiden tot werkdruk.
  • Aan de hand van het TNO-werkdruk model worden concrete adviezen gegeven hoe werkplezier kan worden vergroot binnen het team.

Hoe kan je als leidinggevende de buffers tegen stress in jouw team vergroten?

Voorbeeld uit de teamrapportage

Resultaat

  • Medewerkers krijgen inzicht in hun persoonlijke stressoren en energiebronnen. Samen met een collega/buddy kunnen ze de eerste stappen zetten om zelf de ervaren werkdruk te reguleren.
  • De leidinggevende krijgt meer inzicht in de werkstressoren van de afdeling aan de hand waarvan een gericht programma kan worden ontwikkeld voor meer werkplezier

Boek nu

Wil je meer werkplezier voor jouw medewerkers of teams? Wordt hoge werkdruk ervaren? Is er veel stress met het risico op verzuim? Zet een eerste stap met de Werkenergieanalyse.

In het kort

Voor medewerkers
Een BPB-coach neemt contact met je op om de aanleiding en je vraag te verkennen en een afspraak te maken voor een sessie. Vervolgens krijg je de link van de Werkenergieanalyse. Je ontvangt een rapportage van jouw meting met een advies. De kosten bedragen € 460,- excl btw.

Voor teams
Een programma voor meer werkplezier in het team kost gemiddeld € 575,- excl btw per medewerker. Neem contact op voor een plan van aanpak en offerte op maat voor jouw team.